top of page

Рейтинг 50 Next 2022 приймає заявки від номінантів до 22 вересня

#50Next — список людей, що формують майбутнє гастрономії, який минулого року започаткували World's 50 Best Restaurants та Basque Culinary Center. До першого списку увійшов український шеф-кухар Євген Клопотенко (100 років тому вперед, Київ). Але ми сподіваємось, що це не останній українець у рейтингу, тому рекомендуємо подавати свої заявки цього року, якщо ви відповідаєде вимогам 50 Next 2022.

Чи знаєте ви таких людей, які роблять епічні речі, але знаходяться за лаштунками і ніколи не очікують на визнання? А може ви — один з тих, хто будує світле майбутнє, трансформуючи світ страв та напоїв? Якщо це так, ви маєте всі шанси увійти до рейтингу 50 Next — списку людей по всьому світу, які формують майбутнє гастрономії.

Посилання на подачу заявки (термін: до 22 вересня 2021): https://www.theworlds50best.com/50next/selection-process

ХТО МОЖЕ СТАТИ НОМІНАНТОМ 50 Next 2022:

  • Люди віком до 35 років* (якщо вам більше 35 років, але ви розпочали нову кар’єру, ви також можете подати заявку за умови, що у вас є максимум три роки досвіду у вибраній вами галузі).

  • Люди, які працюють на всіх рівнях та у всіх галузях гастрономії, або в дисциплінах, які мають безпосередній вплив на гастрономію, включаючи, але не обмежуючись ними: активісти, бармени, кухарі, споживачі, виробники крафтового пива та міцних напоїв, дизайнери, дистриб’ютори, педагоги, підприємці, фермери, рибалки, письменники продуктів харчування та напоїв, некомерційні працівники, дослідники, ресторатори, вчені, сомельє, творці технологій, винороби тощо.

  • Люди, які розширюють межі гастрономії та вирішують проблеми з нової точки зору.

* Номінантим мають бути віком до 35 років до 21 лютого 2022 року Ви можете подати заявку на 50 Next від свого імені або призначити когось іншого, будь то друг, колега по роботі чи наставник. 50 Next хоче познайомитися із людьми зі всього світу, які роблять інноваційні та цікаві справи у всіх сферах гастрономії. Ми НЕ просто шукаємо шеф-кухарів та барменів, а виробників напоїв, фермерів, науковців, активістів тощо, сприймаючи слово «гастрономія» в його найширшому значенні.

Kommentare


bottom of page