Корпорація MIRS Horeca, один із провідних постачальників посуду в HoReCa, розробила спеціальні пропозиції для готельно-ресторанної галузі.
Ці ключові програми допоможуть вийти із карантину і більш ефективно продовжити роботу:
• Покупка ваучерів зі значною знижкою до кінця травня з можливістю їх погашення до кінця літа.
Так, при покупці ваучера на 30 000 грн, ресторан або інший заклад може отримати товар на суму 35 000 грн.
У фокусі – товари на нашому складі, які ми встигли отримати до того, як Європа закрилася на карантин.
• Можливість відвантаження товару з відстрочкою або оплатою частинами при підписанні договору. Обидві програми засновані на цінах, які діяли до того, як європейські постачальники стали піднімати їх, виходячи з карантину. Товар є в наявності на складі і доступний до негайного відвантаження.
Ми розуміємо, що зняття жорсткого карантину не означає повернення до колишніх умов роботи. Зміняться не тільки законодавчі вимоги, але і поведінка клієнтів.
Проаналізувавши ситуацію, ми дійшли висновку, що канал доставки буде рости.
У зв'язку з цим ми підібрали товари із асортименту більше 50 постачальників з нашого портфеля.
Ці товари допоможуть ресторанам перебудувати роботу для більшого комфорту для гостей, а також професійно і якісно налагодити канал доставки в умовах пандемії.
Наші пропозиції для закладів HoReCa включають:
• Преміальний одноразовий посуд із цукрової тростини від німецького виробника Bauscher, який допомагає поліпшити якість презентації страви на відміну від стандартного одноразового посуду на ринку
• Одноразові столові прилади з нержавіючої сталі (використовуються в бізнес-класах авіакомпаній) - ідеальне рішення для доставки та роботи на літніх терасах
• Різні ковпаки та кришки для подачі страв
• Столики гостинності та столики для рум-сервісу
• Легкі термобокси для доставки їжі
• Термосумки, які можуть служити як для доставки замовлень, так і стати прекрасним подарунком постійним клієнтам.
Ми також будемо раді почути зворотний зв'язок, щоб максимально повно і швидко розробляти пропозиції, які допоможуть готельно-ресторанного бізнесу працювати в нових умовах.
Comments