Глінтвейн — це класика, навіть пуншем і грогом вже нікого не здивуєш. Разом з барменами GastroFamily підготували рецепти чотирьох небанальних гарячих коктейлів:
Татова кава, або піратський капучино
Склад:
еспресо
молоко
коньяк
улюблений сироп
какао
Готуємо капучино, заправляємо коньяком і сиропом, посипаємо какао. Зігріваємось.
Обліпиховий збитень з кальвадосом від Олега Золотухіна
Склад:
обліпиха
цукор
яблучний сік - 50 мл
лимонний сік - 20 мл
мед - 10 г
паличка кориці
кальвадос - 70 мл
Готуємо пюре із обліпихових ягід з цукром.
Додаємо лимонний та яблучний сік, мед, паличку кориці, кальвадос.
Заливаємо гарячою водою, прогріваємо добре, але не даємо закипіти.
Зігріваємось.
Гарячий Аперитиво
Склад:
біле вино - 80 мл
Martini біттер - 30 мл
аперитиво - 10 мл
журавлиновий морс - 40 мл
апельсиновий сік - 20 мл
Змішати. Нагріти. Прикрасити долькою апельсину.
Мексиканський тодді від Андрія Макодрая
(ресторани Mushlya)
Склад:
текіла - 25 мл
лікер Triple Sec - 5 мл
карамельний лікер - 15 мл
лимонний фреш - 15 мл
червоний перець
апельсинові чипси
чай ройбуш каркаде - 150 мл
Заварюємо чай ройбуш з каркаде. Додаємо лікери, текілу, лимонний фреш. Прикрашаємо апельсиновим чипсом і червоним перцем.
Основной особенностью Sugar Rush является уникальная механика с множеством различных символов и бонусных функций, которые делают игру более динамичной. Эта нестандартная механика дает игрокам больше возможностей для выигрыша, что отличает Sugar Rush от многих других слотов. Если хотите узнать о всех тонкостях механики, посмотрите обзор игрового автомата Sugar Rush на сайте https://sugarrush.com.ua/