2 трав. 2023 р.California Republic, Coffeebar 13, «Грифель»: як працюють заклади Миколаєва в умовах війниМи продовжуємо розповідати про те, як заклади в різних містах вже понад рік працюють в умовах війни. В попередньому матеріалі ми писали...
26 квіт. 2023 р.П’яна вишня у Європі, пиво «Правда» в Індонезії: міжнародний досвід компанії !Fest Команда холдингу емоцій «!FEST» (Реберня, Дуже висока кухня, Найдорожча ресторація Галичини, П’яна вишня, Львівська майстерня шоколаду,...
14 квіт. 2023 р.10 правил якісної піциВіталій Колошиць - фахівець з приготування піци. він працював в багатьох закладах в Україні та Італії, посів друге місце у Чемпіонаті...
1 квіт. 2023 р.Гранти для кав’ярень та найкращі ресторани Азії: дайджест березняПідготували огляд найважливіших подій березня в ресторанній індустрії. НОВИНИ УКРАЇНИ Завдяки гранту кав’ярня “ПростоКава” зі Слов’янська...
31 бер. 2023 р.Тематичні коктейльні карти: як це працює Коктейльні карти, присвячені джазу, знакам зодіаку, українським поетам або горі Щекавиці… Цього разу ми вирішили розповісти про те, як...
29 бер. 2023 р.Як орендувати професійну кухню? Можливості Кулінарного центру МХПІдеї потребують простору для їхньої реалізації. Іноді хочеться розробити нове меню, але не вистачає потужностей наявної кухні. А...
26 бер. 2023 р.Як обирають заклади люди, які їдять в ресторанах кожен день? Опитування фокус-групиАнна Гладишко, маркетологиня та business devepoler, в колонці для «Ресторатор» ділиться результатами свого дослідження. Вона зібрала...
20 бер. 2023 р.Виклик – зростання цін. 27% закладів працюють «в нуль» або мають борги: результати опитуванняВ лютому 2022 року «Ресторатор» та Українська ресторанна асоціація провели опитування серед рестораторів з різних регіонів України щодо...
1 бер. 2023 р.Дайджест лютого: скасування акцизів для тихих вин та лате з оливковою олією в StarbacksТрадиційно підготували дайджест найважливіших новин лютого у ресторанній сфері. УКРАЇНА Неігристі вина більше не підлягають акцизному...