top of page
Ресторатор
ЖУРНАЛ ДЛЯ ПРОФЕСІОНАЛІВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | видається з 2003 р
Пошук
9 груд. 2021 р.
Топ-10 кращих барів світу 2021 за версією The World's 50 Best
У Лондоні оголосили перелік 50 кращих барів світу. Познайомтеся із першою десяткою. 1. Connaught Bar, Лондон, Великобританія...
8 груд. 2021 р.
«Ефективне управління ресторану під час невизначеної відвідуваності. Про що ми забули?»
Ми всі втомились від обмежень і карантинних заходів та змушені оперативно підлаштовуватись під реалії, з якими зіштовхуємось. В цій гонці...
6 груд. 2021 р.
Оновлені правила роботи в закладах громадського харчування від 6 грудня
В 🟢Зеленій зоні заборонено: ❗️перебування в громадських будинках і спорудах, громадському транспорті без вдягнутих ЗІЗ, зокрема...
3 груд. 2021 р.
Віталій Гуралевич: «Потрібно оптимізувати меню і грамотно підходити до закупки продуктів»
Погіршення епідеміологічної ситуації та нові правила роботи викликають занепокоєння власників закладів харчування; падіння чисельності...
25 лист. 2021 р.
Ресторан Istetyka переміг у номінації Найкращий інтер'єр ресторану/бару премії Dezeen Awards 2021
Istetyka — це київський ресторан healthy fast food'у, дизайн якого створений студією Yakusha Design. Премія Dezeen Awards — це щорічна...
24 лист. 2021 р.
Візьміть участь в опитуванні та виграйте набір келихів
Колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у дослідженні трендового посуду для ресторанів та виграти набір келихів для ігристого вина TM Riedel:...
24 лист. 2021 р.
Консультанти Baum+Whiteman – про трендові страви та напої у ресторанній та готельній індустрії
Прогноз від Baum+Whiteman на 2022-й рік присвячено трендам у галузі харчування. На чолі списку – роботи та автомати, скрізь – веганська...
17 лист. 2021 р.
Quick Pick-Up: інноваційний спосіб видачі замовлень у ресторані від KFC
Мережа ресторанів фастфуду KFC взяла за мету зменшити кількість довгих черг, які можуть уповільнювати рух автомобілів, або черги...
16 лист. 2021 р.
Товарний облік у ФО-П: як вести записи, які документи вносити в облік, як почати вести форму
Оксана Кандалова, голова комітету з питань бухгалтерського та податкового обліку Української ресторанної асоціації, співзасновниця...
bottom of page