top of page
Ресторатор
ЖУРНАЛ ДЛЯ ПРОФЕСІОНАЛІВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | видається з 2003 р
Пошук
10 лют. 2022 р.
Valentine's Day Table. Спеціальні пропозиції від відомих шеф-кухарів
День Святого Валентина — це свято для двох та хороша можливість заробити ресторану після святкового затишшя. За статистикою NRF, цього...
8 лют. 2022 р.
Відомі шеф-кухарі України проголосили Маніфест по відродженню української кухні
Державне агентство розвитку туризму (ДАРТ) оголосило про новий напрямок роботи — гастротуризм. Головна суть — відродження української...
3 лют. 2022 р.
Тренди 2022. Українські реалії: Софія Коломицева
Про тренди дефіциту та тренди розвитку у ресторанній галузі розповідає Cофія Коломицева - співзасновниця UA Restorator, співініціаторка...
1 лют. 2022 р.
Тренди 2022. Українські реалії: Олександр Йоурз
Олександр Йоурз, шеф та співвласник Yourz Space Bistro (Одеса) поділився своїм баченням ресторанних трендів, які будуть актуальними...
31 січ. 2022 р.
Втричі популярніше: рослинний бургер McDonald’s купують частіше, ніж на це очікували в компанії
Рослинний бургер McPlant продається в 600 точках McDonald's по всій території країни. Але з наступного місяця карта продажів значно...
26 січ. 2022 р.
У Києві визначили переможця національного етапу World Chocolate Masters
21 січня у Києві оголосили результати національного відбору конкурсу шоколадної майстерності World Chocolate Masters (WCM). Боротися за...
25 січ. 2022 р.
Тренди 2022. Українські реалії: Юрій Ковриженко
Продовжуємо говорити про тренди року. Своїм баченням із нами поділився Юрій Ковриженко, шеф-кухар, член ордену Disciples Escoffier...
25 січ. 2022 р.
В Нью-Йорку відкривають перший NFT-ресторан Flyfish Club
Якщо не вдаватися у технічні подробиці — це не стільки ресторан, скільки закритий клуб, членство у якому можна придбати за NFT-токени....
21 січ. 2022 р.
Тренди 2022. Українські реалії: Вадим Грановський
Що чекає кавову галузь в 2022? Про це Restorator.UA розповів Вадим Грановський, засновник компанії Coffee in Action та власник...
bottom of page