top of page
Ресторатор
ЖУРНАЛ ДЛЯ ПРОФЕСІОНАЛІВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ | видається з 2003 р
Пошук
30 жовт. 2022 р.
#збережисвітло: як ресторани працюють в режимі економії електрики
Чергове випробування, з яким стикається ресторанний бізнес в умовах війни: або відключення електрики, або необхідність зменшити її...
28 жовт. 2022 р.
Заклади на сонячній енергії та росія без KFC: дайджест ресторанних новин жовтня
Зібрали для вас найвашливіші події місяця в ресторанній індустрії України та світу. Новини України В Україні запрацювали заклади...
22 жовт. 2022 р.
#збережисвітло: як свідомий бізнес може заощаджувати електроенергію
Ми певні, що в темні часи особливо важливо зберігати внутрішнє світло, оптимізм та любов. А ще необхідно «зберігати світло»,...
bottom of page